АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Пролетен Попуст на Nano Pro Полир и восок во боја

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

 

Полир и восок во боја Nano Pro од 250 мл. на промоција во Хубо Маркет.

Нано технологија за сите стандардни, металик и обоени површини. Лесно се нанесува и има високо-ефикасно дејство.

 

Оваа пролет нека слоганот "Чисто, сјајно, заштитено!" биде слоган и на Вашето возило

 

 

  • praxis
  • bell
  • sonax
  • falcon
  • philips
  • versaco
  • aroma
  • superhelp