АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Освежувачи Little Joe

Категорија НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Little Joe e освежувач за во автомобил произведен од EVA, термопластичен и НЕ токсичен полимер.
Направен со специјални миризливи масла, чија миризба трае до 45 дена.
Made in Italy.

Линк до производите

http://atomem.mk/index.php/2015-03-18-09-11-39/little-joe

  • falcon
  • philips
  • bell
  • aroma
  • sonax
  • superhelp
  • praxis
  • versaco