АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Техничка Серија

Практичните помошни средства на SONAX одговараат на сите технички предизвици. Ниту едно домаќинство и гаража не треба да бидат без универзални подмачкувачи. Исто така, SONAX обезбедува секакви средства за задоволување на потребите на потрошувачите во сегментот на моторот на возилото и издувниот систем.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • versaco
  • bell
  • falcon
  • philips
  • aroma
  • sonax
  • praxis