АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Сервисни и индустриски производи

Производите за одржување во SONAX ПРОФЕСИОНАЛНАТА категорија без дизајнирани од професионалците, за професионалците. Како што се на највисокото технолошко ниво, тие се извонредни во максималната едноставност за користење. Раздвоени во систем на кодови со бои, дизајнот на пакувањето дава јасна индикација за функцијата на производот.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • philips
  • falcon
  • sonax
  • bell
  • superhelp
  • versaco
  • praxis
  • aroma