АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Профи дополнителна опрема

SONAX исто така нуди високо-квалитетна, координирана и добро осмислена палета на дополнителна опрема, совршено адаптирана на професионалниот асортиман на производи. Го олеснува нанесувањето, го нагласува резултатот и заштедува време и напор.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • bell
  • philips
  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • aroma
  • sonax