АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Професионално одржување

SONAX Profiline серијата се состои од специјални производи за професионално одржување на возилото кои ги задоволуваат најсовршените барања во овој сервисен сектор. Исто така, достапен е и посебен асортиман на полири специјално за обоени површини, оптимално адаптирани на состојбата на бојата и нанесувањето, кои гарантираат перфектни резултати од полирањето без холограми.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • praxis
  • versaco
  • falcon
  • aroma
  • bell
  • sonax
  • philips