АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Гуми и бандажи

Универзална нега: призводите за нега на гумите и бандажите ги трансформираат тркалата во објект на гордост за сопственикот на автомобилот. Редовната примена на средствата ја одржува вредноста на автомобилот, а правилно негуваните тркала му пружаат големо задоволство на својот сопственик.

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

gumex

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

  • superhelp
  • sonax
  • aroma
  • versaco
  • bell
  • falcon
  • praxis
  • philips