АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

SONAX

 

Тимот за Истражување и Развој при SONAX, безрезервно се вложува во правњето да одличните продукти бидат уште подобри. Нивната посветеност прави да SONAX производите се издвојуваат на пазарот.
SONAX производите со знак „MADE IN GERMANY“, се одликуваат со највисок квалитет. Оваа изјава е потенцирана со големиот број на награди и признанија од Германските институции како: DEKRA, TÜV и GTÜ, кои секоја година ги одликуваат SONAX производите за производи од најдобар квалитет.
Тимот на SONAX за Истражување и Развој многу пати е тестиран и докажан пред бројни Германски критичари.

 

Премиум класа

Премиум класа

Со својата Премиум класа на производи, SONAX го редефинираше врвниот сегмент во асортиманот за заштита на возила наменет за сензитивните љубители на автомобили.
Асортиманот од Премиум класата на SONAX е синоним за исклучителни формулации со комбинација на високо-квалитетни додатни елементи за конзистентни резултати од висока класа.

Повеќе...
Sonax Xtreme

Sonax Xtreme

Очекувањата на денешните купувачи постануваат се по префинети кога се во прашање производи за нега на автомобилите. Се очекува само најдоброто. А високите очекувања може да ја задоволи серијата Sonax Xtreme. Екстремните побарувања бараат Sonax Xtreme. На тој начин го осигурувате задоволството и верноста кај вашите купувачи.

Повеќе...
Внатрешност и стакло

Внатрешност и стакло

Sonax има развиено производство на совршени производи за внатрешноста на автомобилот.
Од средства за чистење на ветробранското стакло до разни пени за навлаките. Да би се осигурил совршен видик низ прозорите на автомобилот Sonax нуди совршени средства за миење на стаклата кои се без конкуренција во својата класа.

Повеќе...
Надворешност и лак

Надворешност и лак

Надворешноста на автомобилот е изложена на големи притисоци. Нечистотија, удари, камења, мраз, дожд и снег го напаѓаат лакот. Sonax има развиено производство на специјални производи за заштита од наведените ризици, како што се производите за нега и чистење, кои можат да им се спротивстават на посебните услови и староста на лакот.

Повеќе...
Гуми и бандажи

Гуми и бандажи

Универзална нега: призводите за нега на гумите и бандажите ги трансформираат тркалата во објект на гордост за сопственикот на автомобилот. Редовната примена на средствата ја одржува вредноста на автомобилот, а правилно негуваните тркала му пружаат големо задоволство на својот сопственик.

Повеќе...
Помошни средства

Помошни средства

SONAX ги има сите совршени дополнителни и помошни средства за сите SONAX производи за одржување на возилата: сунѓери, крпи за чистење, дискови за полирање и многу повеќе – производи кои го заокружуваат асортиманот на SONAX и обезбедуваат интересен извор на дополнителни можности за продажба.

Повеќе...
Техничка Серија

Техничка Серија

Практичните помошни средства на SONAX одговараат на сите технички предизвици. Ниту едно домаќинство и гаража не треба да бидат без универзални подмачкувачи. Исто така, SONAX обезбедува секакви средства за задоволување на потребите на потрошувачите во сегментот на моторот на возилото и издувниот систем.

Повеќе...
Зимска колекција

Зимска колекција

Зимата не само што е најтешката сезона за возачот, туку е и најтешка сезона и за возилото. SONAX разви цел асортиман на производи за стресната зимска сезона – од одмрзнувач за брави до средства против замрзнување.

Повеќе...
Авто-перални

Авто-перални

SONAX средствата за чистење ги исполнуваат највисоките барања поврзани со зачувувањето на човековата околина, едноставни се за дозирање, имаат врвни перформанси на чистење и даваат заштитен ефект. Професионалните маркетинг концепти креираат јасни разлики помеѓу SONAX и конкуренцијата, каде оваа позитивна слика на SONAX брендот се пренесува до крајниот потрошувач.

Повеќе...
Професионално одржување

Професионално одржување

SONAX Profiline серијата се состои од специјални производи за професионално одржување на возилото кои ги задоволуваат најсовршените барања во овој сервисен сектор. Исто така, достапен е и посебен асортиман на полири специјално за обоени површини, оптимално адаптирани на состојбата на бојата и нанесувањето, кои гарантираат перфектни резултати од полирањето без холограми.

Повеќе...
Профи дополнителна опрема

Профи дополнителна опрема

SONAX исто така нуди високо-квалитетна, координирана и добро осмислена палета на дополнителна опрема, совршено адаптирана на професионалниот асортиман на производи. Го олеснува нанесувањето, го нагласува резултатот и заштедува време и напор.

Повеќе...
Сервисни и индустриски производи

Сервисни и индустриски производи

Производите за одржување во SONAX ПРОФЕСИОНАЛНАТА категорија без дизајнирани од професионалците, за професионалците. Како што се на највисокото технолошко ниво, тие се извонредни во максималната едноставност за користење. Раздвоени во систем на кодови со бои, дизајнот на пакувањето дава јасна индикација за функцијата на производот.

Повеќе...
  • aroma
  • philips
  • falcon
  • sonax
  • superhelp
  • bell
  • versaco
  • praxis