НАЈНОВО ОД АТОМЕМ

Држачи за Мобилни

Држачи за Мобилни

Со посебно задоволство Ви ги претставуваме новите држачи.Сите држачи се стабилни, не се лизгаат и цврсто го држат уредот.Соодветни се за типови на Мобилни, PDA, GPS или пак MP4 уреди.Едноставни...

De-Icer by Praxis

De-Icer by Praxis

Во брендот PRAXIS од сега со два нови производи. Во неговата палeта има одмрзнувачи за ова зима, De-Icer Спреј и De-Icer Lock.De-Icer Lock одмрзнува и оневозможува замрзнување на бравите. Едноставно...

Чист видик + Чиста околина

Чист видик + Чиста околина

Новата течност за ветробрански стакла, ROX, се грижи за видливоста од Вашиот автомобил. ROX е со пријатен мирис и недозволова замрзнување на стаклото до - 20С.Совршено го одстранува мразот, оневозможува...

Нов изглед за добро познатиот Glazer

Нов изглед за добро познатиот Glazer

Glazer, средството намето за чистотата на Вашата шофершајвна, одсега има нов изглед. Како летното зеленото пакување, така и зимскиот Glazer од сега е со поатрактивна етикета. Каде и да патувате, имајте чист...

Сијалици од Praxis

Сијалици од Praxis

Пристигнаа НОВИТЕ СИЈАЛИЦИ за Вашето возило.Внимателно одбраните, со висок квалитет сијалици од брендот Praxis сега се достапни во насекаде во Македонија. Имајќи во предвид на побарувачката на авто-пазарот, сијалиците од Praxis...

SONAX е официјален спонзор во F1

SONAX е официјален спонзор во F1

Оваа сесона во мотоспортот Формула 1 тимот на SONAX е задолжен за изгледот и чистотата на Infiniti Red Bull

Пролетен Попуст на Nano Pro Полир и восок во боја

Пролетен Попуст на Nano Pro Полир и восок во боја

Полир и восок во боја Nano Pro од 250 мл. на промоција во Хубо Маркет. Нано технологија за сите стандардни, металик и обоени површини. Лесно се нанесува и има високо-ефикасно...

Спремни за зимата

Спремни за зимата

Зимата не само што е најтешката сезона за возачот, туку е и најтешка сезона и за возилото. SONAX разви цел асортиман на производи за стресната зимска сезона – од одмрзнувач...

praxis-big

stranicni-sonax-shop

sonax-opsh

praxis-opsh

НАЈНОВИ ВЕСТИ

Спремни за зимата

Спремни за зимата

Зимата не само што е најтешката сезона за возачот, туку е и најтешка сезона и за возилото. SONAX раз...

  • aroma
  • sonax
  • falcon
  • versaco
  • praxis
  • bell
  • superhelp
  • philips